en opskrift fra www.rogilds.dk
Prøv disse lækre asiatisk inspirerede koteletter, og spar ikke på kødet, men køb tykke skaftkoteletter der sikre smagfuldt og saftigt kød.
Ingredienser:
½ dl soyasauce
|
2 spsk honning
|
2 spsk chilisauce
|
revet ingefær (på størrelse med en tommelfinger)
|
4 fed presset hvidløg
|
2 spsk olivenolie
|
1 spsk tørret salvie
|
1 spsk balsamisk eddike
|
1 spsk Worcestershire sauce
|
1 stilk hakket forårsløg
|
4 tykke koteletter
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den i en plastikpose, sammen med koteletterne. Lad dem marinere i køleskabet i mindst 2 timer, meget gerne natten over.
Tag koteletterne op af posen, og steg eller gril dem indtil de har en kernetemperatur omkring 70°C, og har en gpd stegeskorpe. Lad dem hvile i en 5 minutters tid, og servér med ris eller gødt brød, og en lækker salat der passer til årstiden.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved