en opskrift fra www.rogilds.dk
Lækker grillet cajunkrydret kyllingebryst i en burger bolle med bacon, avocado og ost. En sikker weekend vinder.
Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind
|
2 spsk olivenolie
|
4 tykke skiver bacon
|
2 avocado
|
4 ciabattaboller
|
4 skiver ost
|
4 håndfulde baby spinatblade
|
mayonaise
|
cajun blanding:
|
1 spsk stødt spidskommen
|
1 spsk stødt corianderfrø
|
1 spsk paprika
|
1 spsk sød chili
|
1 spsk løgpulver
|
1 spsk hvidløgspulver
|
1 spsk tørret timian
|
1 spsk tørret salvie
|
1 tsk cayennepeber
|
1½ tsk salt
|
1½ tsk friskkværnet peber
|
Fremgangsmåde:
Bland cajunblaningen i en skål. Bank de fire kyllingebryster let flade med håndroden, og gnid dem ind i halvdelen af olien. vend kyllingebrysterne i cajunblandingen så de er helt dækket. Steg kyllingebrysterne ca. 6 minutter på hver side til de er gennemstegte. Steg baconskiverne til de er sprøde.
Mens kyllingebrysterne steger, skæres avocadoen i halv og stenen tages ud. Skær avocadohalvdelene i 1 cm skiver. Læg osteskiverne på overen af bollen og smelt osten under grillen i ovnen til den er smeltet.
Smør mayonaise på bollens under, og læg en håndfuld baby spinatblade på. Læg en baconskive på hver bolle. Skær kyllingebrysterne i tykke skiver og læg skiftevil en skive kylling, og skiftevis en skive avocado på bollen. Læg overen over, pres let, og servér.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved