en opskrift fra www.rogilds.dk
En helt fantastisk grill sauce der er velegnet til ribben, kylling, eller til en lækker grillet kotelet. Prøv den med de lækre Lyn-grillede BBQ ribben.
Ingredienser:
60 g bacon i små tern
|
1 lille løg i små tern
|
4 fed presset hvidløg
|
1 dl Bourbon (eller anden whiskey)
|
2 dl ketchup
|
1 spsk koncentreret tomatpuré
|
1 dl sammenpresset brun farin
|
2 spsk cider eller æbleeddike
|
2 spsk dijonsennep
|
2 spsk Worchestershire sauce
|
Fremgangsmåde:
Steg bacontern sprøde i en lille kasserolle, og læg ud på et stykke køkkenrulle. Tilsæt løgtern til det resterende baconfedt og sautér indtil de er bløde, en 5 minutters tid. Tilsæt hvidløg og lad simre forsigtigt i et minuts tid ved svag varme, ellers bliver den bitter.
Kog kasserollen af med bourbon og lad det reducere til det halve. Tilsæt ketchup, tomatpuré, brun farin, eddike, dijonsennep og Worchestershiresauce og lad det simre ved svag varme i en 20 minutters tid.
Smag til med salt og peber.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved