en opskrift fra www.rogilds.dk
Denne ret kan laves til flere dage og fryses ned, så man har en let middag den dag, man kommer sent hjem fra arbejde.
Ingredienser:
650 g nakkekam
|
salt
|
peber
|
smør
|
2 løg
|
2 porrer
|
6 stilke blegselleri
|
300-400 g sukkerærter
|
1 lille
|
1 lille blomkålshoved
|
1 fed hvidløg
|
paprika
|
ca 300 ml bouillon (3dl)
|
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i terninger på 3 cm og brunes på panden og kommes i en gryde. Løgene hakkes og svitses klare og kommes i gryden til kødet. Panden koges godt af med bouillon, og skrabet kommes i gryden. Drys med salt, peber og paprika og kom det pressede hvidløg ved. Koges under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca 45 minutter. Porrer og selleri skæres i skiver, blomkål i buketter og sukkerærterne ribbes. Lad grønsagerne koge med ca 15 minutter, sukkerærterne dog kun 5 minutter. Serveres med ris.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved