Nakkesaute med sukkerærter

en opskrift fra www.rogilds.dk

Denne ret kan laves til flere dage og fryses ned, så man har en let middag den dag, man kommer sent hjem fra arbejde.

Ingredienser:

650 g nakkekam
salt
peber
smør
2 løg
2 porrer
6 stilke blegselleri
300-400 g sukkerærter
1 lille
1 lille blomkålshoved
1 fed hvidløg
paprika
ca 300 ml bouillon (3dl)

Fremgangsmåde:

Kødet skæres i terninger på 3 cm og brunes på panden og kommes i en gryde. Løgene hakkes og svitses klare og kommes i gryden til kødet. Panden koges godt af med bouillon, og skrabet kommes i gryden. Drys med salt, peber og paprika og kom det pressede hvidløg ved. Koges under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca 45 minutter. Porrer og selleri skæres i skiver, blomkål i buketter og sukkerærterne ribbes. Lad grønsagerne koge med ca 15 minutter, sukkerærterne dog kun 5 minutter. Serveres med ris.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved