en opskrift fra www.rogilds.dk
Spinat eller grønkål klæder hamburgerryggen godt, smagsmæssigt og på udseendet. Servér en lækker sennep til.
Ingredienser:
400 g hamburgerryg
|
500 g hel spinat
|
bechamelsauce:
|
50 g smør
|
50 g mel
|
½ l mælk
|
2 dl fløde
|
salt
|
peber
|
lidt revet muskatnød
|
50 g revet ost
|
Fremgangsmåde:
Spinaten optøs, afdryppes evt. og lægges i et smurt ovnfast fad. Hamburgerryggen skæres i tynde skiver og lægges lagvis på spinaten. Smør og mel bages sammen i en gryde, og der spædes med mælken og fløden. Stuvningen smages til og koges igennem 5-10 minutter. Osten tilsættes, og saucen hældes over kødet. Et par smørklatter lægges over, og retten gratineres ved 200 grader i ca. 30 minutter, til overfladen er gylden.
Serveres med f.eks. et godt stykke kartoffelbrød til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved