en opskrift fra www.rogilds.dk
Den ultimative lækre ret med koteletter, æble, bacon, honning og sennep som hovedrolleindehavere. Det bliver bare ikke bedre når man skal lave et hurtigt og populært måltid til familie og venner, til hverdag eller til fest. Opskriften her er til 2 personer, men er nem at gange op. Servér eventuelt med disse lækre karryris.
Ingredienser:
2 koteletter på ca. 150g
|
1 tyk skive bacon
|
2 spsk honning
|
1 mellemstort løg i ringe
|
1 stort madæble, skrællet og i både
|
1 spsk dijonsennep
|
1 tsk tørret timian
|
1 spsk æbleeddike
|
½ tsk revet musketnød
|
lidt smør
|
salt & peber
|
Fremgangsmåde:
Sprødsteg bacon og læg til side på fedtabsorberende papir. Rør honning, løg, sennep, timian og eddike sammen i en lille skål og smag til med salt. Steg æblebådene i smør i et par minutter på hver side, skær i grove tern og bland i honningblandingen.
Drys salt peber og muskatnød på koteletterne og steg dem på begge sider til de er gennemstegte, ca. 4-5 minutter på hver side. Lad koteletterne hvile i 5 minutter under sølvfolie, og servér dem med det sammen med æbleblandingen og bacon drysset over. Servér eventuelt karryris til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved