en opskrift fra www.rogilds.dk
Peberrod er et meget stærkt krydderi, men smager godt sammen med den røgede smag af hamburgerryggen.
Ingredienser:
500 g kogt hamburgerryg
|
700 g kogte kartofler
|
200 g mayonæse
|
100 ml cremefraiche (1dl)
|
1 spsk citronsaft
|
1 tsk sød fransk sennep
|
salt
|
peber
|
revet peberrod efter smag
|
100 g grønne ærter
|
Fremgangsmåde:
Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad. Mayonæsen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber. Peberroden rives og tilsættes efter behag. Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter. Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod. Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved