Hamburgerryg med Peberrod

en opskrift fra www.rogilds.dk

Peberrod er et meget stærkt krydderi, men smager godt sammen med den røgede smag af hamburgerryggen.

Ingredienser:

500 g kogt hamburgerryg
700 g kogte kartofler
200 g mayonæse
100 ml cremefraiche (1dl)
1 spsk citronsaft
1 tsk sød fransk sennep
salt
peber
revet peberrod efter smag
100 g grønne ærter

Fremgangsmåde:

Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad. Mayonæsen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber. Peberroden rives og tilsættes efter behag. Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter. Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod. Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved