en opskrift fra www.rogilds.dk
Et lækker tilbehør til stegt kød, vegetarretter eller som smørelse på en sandwitch. Hemmeligheden er den klare tomatsmag med det klassiske basilikumsmag svøbt i hvidløg, det søde fra sukkeret og det syrlige fra æblemosten.
Ingredienser:
1 hakket løg
|
2 fed presset hvidløg
|
½ dl æblemost
|
1 spsk olivenolie
|
400 g cherrytomater
|
1 tsk sukker
|
2 spsk hakket basilikum
|
salt og peber
|
Fremgangsmåde:
Bland løg, hvidløg, æblemost og olie i en sautérpande over mellemhøj varme. Lad det simre under regelmæssig omrøring i ca. 5 minutter, indtil løgene er bløde, men ikke brunede. tilsæt tomater og sukker og lad det sautere i yderliger 5 minutter, indtil tomaterne er bløde og varme. Tilsæt basilikum, og smag til med salt og peber.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved