Sauterede Tomater

en opskrift fra www.rogilds.dk

Et lækker tilbehør til stegt kød, vegetarretter eller som smørelse på en sandwitch. Hemmeligheden er den klare tomatsmag med det klassiske basilikumsmag svøbt i hvidløg, det søde fra sukkeret og det syrlige fra æblemosten.

Ingredienser:

1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
½ dl æblemost
1 spsk olivenolie
400 g cherrytomater
1 tsk sukker
2 spsk hakket basilikum
salt og peber

Fremgangsmåde:

Bland løg, hvidløg, æblemost og olie i en sautérpande over mellemhøj varme. Lad det simre under regelmæssig omrøring i ca. 5 minutter, indtil løgene er bløde, men ikke brunede. tilsæt tomater og sukker og lad det sautere i yderliger 5 minutter, indtil tomaterne er bløde og varme. Tilsæt basilikum, og smag til med salt og peber.

Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved