en opskrift fra www.rogilds.dk
Det siges at man bør spise fisk Mindst en gang om ugen. Hornfisk smager dejligt, men man kan i denne opskrift udskifte den med andre fiskearter.
Ingredienser:
2-3 hornfisk uden ben
|
2-3 spsk mel
|
salt
|
peber
|
|
sauce:
|
30 g smør
|
30 g mel
|
400 ml mælk/kartoffelvand (4dl)
|
salt
|
peber
|
finthakket persille
|
Fremgangsmåde:
Skyl hornfisken og skær den i 4-5 stykker. Tør dem og vend dem i mel, krydret med salt og peber. Steg dem på panden, så de får en gylden farve. Smelt smørret til saucen og rør melet i og bag op med mælk/kartoffelvandblandingen, til konsistensen er tilpas. Kog saucen igennem. Smag til med salt og peber. Drys hakket persille over.
Servér kogte kartofler til. Resten af fisken kan lægges i eddikemarinade som beskrevet i "sild i eddike" og så bruges til pålæg.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved