en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er en lækker og nem opskrift på en mexikansk klassiker. Resultatet bliver saftig og velsmagende, og man kan styre hvor stærk den bliver ved at reducere eller øge mængden af chilli. Følges denne opskrift slavisk er der krudt i bøssen.
Ingredienser:
6 tortilla
|
2 porcherede kyllingbryster
|
2½ dl kyllingesuppe
|
50 g syltede jalapenos i tern
|
2½ dl creme fraise
|
½ l revet ost
|
15-20 skivede sorte oliven
|
1 lille hakket løg
|
5 skivede forårsløg
|
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 190°C. Bland kyllingesuppe, løg, forårsløg, creme fraise, chilli og sorte oliven. Tilsæt de meste af osten, gem kun så der er nok til at drysse over til gratinering. Tag 2 dl af blandingen til side til at hælde over enchiladaen lige inden den skal i ovnen. Tilsæt den strimlede kylling.
Smør et ovnfast fad. Hæld fyld i tortillaerne og rul dem sammen - sørg for at enderne er lukkede. Læg tortillaerne side om side i fadet og fordel de 2 dl fyld der blev gemt. Fordel osten over enchiladaen og sæt den i ovnen ved 190 grader i 45 minutter. Serveres rygende varm.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved