en opskrift fra www.rogilds.dk
En lækker ret der kombinere lækkert mørt kød med en aromatisk og velsmagende sovs.
Ingredienser:
4 gode koteletter
|
250 g champignon
|
1 mellem løg
|
250 g cocktailpølser
|
6 fed hvidløg
|
1 dåse hakkede tomater
|
1 dåse tomatpuré
|
2.5 dl fløde
|
Fremgangsmåde:
Drys koteletterne med salt, peber og paprika. Brun dem i en pande og placer i ildfast fad. Tænd ovnen på 200 grader.
Svits løg og champignong i stegefedtet fra koteletterne. Skru ned til middel varme og tilsæt hvidløg og cocktailpølser og varm op i 2-3 minutter. Skru lidt op for varmen og tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde. Bring til kogepunktet og hæld over koteletterne.
Sæt i ovnen i en time. Servér med ris. Tilføj lidt gurkemeje til risen mens den koger for en festlig farve.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved