en opskrift fra www.rogilds.dk
Ser den ikke dejlig ud, denne forlorne and, saftig og kraftig, måske har du en rest til frokost i morgen.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
|
2 spk mel
|
1 æg
|
2-300 ml mælk
|
1 lille revet løg
|
2 tsk salt
|
peber
|
Fyld:
|
125 g stenfri svesker
|
2 æbler
|
Fremgangsmåde:
Det hakkede kød æltes til en lind fars med mel, æg, mælk og det revne løg og krydres med salt og peber. Kom halvdelen af farsen i et smurt ovnfast fad med høje kanter. Æblerne skrælles og skæres fri for kernehuse, blomst og stilk. De skæres i tynde både. Æblebåde og svesker lægges over farsen i fadet og dækkes med resten af farsen. Læg et par smørklatter over og sæt "anden" i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.
Tag "anden" ud af fadet og server den med brunede kartofler og rødkål.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved