en opskrift fra www.rogilds.dk
Skinkeschnitzel er gode, når man ønsker skært kød i regulære skiver. Her er de lavet til ruller.
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
|
2 skiver bacon
|
4 små saltagurker
|
1 bundt persille
|
smør til stegning
|
salt, peber
|
1 ds tomater
|
1 glas rødvin
|
2 tsk maizena
|
300 g grønne bønner
|
250 g pasta
|
Fremgangsmåde:
Bank kødskiverne med hånden og læg halve baconskiver, flækkede saltagurker og persillekviste på. Rul kødskiverne sammen, hold dem fast med kødnåle og brun dem på alle sider i en dyb pande eller gryde. Drys med salt og peber. Hæld saften fra tomoterne og evt rødvinen ved og lad retten småsnurre i ca. 30 minutter.
Damp bønnerne møre i letsaltet vand i en gryde. Varm tomaterne i gryden med kødet og læg dem på et varmt fad sammen med kødrullerne. Tag kødnålene ud. Kog skyen op og jævn den med maizena, udrørt i lidt koldt vand. Skyen kan spædes med kogevandet fra bønnerne, hvis der ikke er nok. Smag til med krydderier.
Server kødrullerne og grønsager med saucen og de nykogte nudler, drysset med persille.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved