en opskrift fra www.rogilds.dk
Denne ret med mange grønsager passer godt til anbefalingen: 6 grønsager om dagen. Ribbenene er lagt i en lækker marinade i ca. 5 timer.
Ingredienser:
1 kg ribben
|
Marinade:
|
50 ml soya
|
50 ml vindruekerneolie
|
1 tsk salt
|
peber
|
½ tsk paprika
|
1 knsp ingefær, knust
|
2 fed hvidløg, knust
|
Fremgangsmåde:
Skær ribbenene ud i portionsstykker og læg dem i et dybt fad. Bland mariaden og hæld den over benene. Vend dem nu og da. Lad dem ligge køligt i ca. 5 timer. Grill benene, til kødet er så mørt, at det næsten falder fra benene. Du kan også lægge dem ved siden af hinanden i en bradepande og stege dem ved 250 grader.
Server forskellige grønsager til f.eks. blomkål, bønner, porrer, asparges og gulerødder. Giv smeltet smør til. Bagte kartofler passer fint til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved