Krydrede Ribben

en opskrift fra www.rogilds.dk

Denne ret med mange grønsager passer godt til anbefalingen: 6 grønsager om dagen. Ribbenene er lagt i en lækker marinade i ca. 5 timer.

Ingredienser:

1 kg ribben

Marinade:
50 ml soya
50 ml vindruekerneolie
1 tsk salt
peber
½ tsk paprika
1 knsp ingefær, knust
2 fed hvidløg, knust

Fremgangsmåde:

Skær ribbenene ud i portionsstykker og læg dem i et dybt fad. Bland mariaden og hæld den over benene. Vend dem nu og da. Lad dem ligge køligt i ca. 5 timer. Grill benene, til kødet er så mørt, at det næsten falder fra benene. Du kan også lægge dem ved siden af hinanden i en bradepande og stege dem ved 250 grader.

Server forskellige grønsager til f.eks. blomkål, bønner, porrer, asparges og gulerødder. Giv smeltet smør til. Bagte kartofler passer fint til.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved