en opskrift fra www.rogilds.dk
Hakket oksekød har mange anvendelsesmuligheder. Her med peberfrugter.
Ingredienser:
½ kg hakket oksekød
|
½ l oksebouillon
|
1 laurbærblad
|
1 tsk oregano
|
1 tsk timian
|
2 skivede løg
|
2 spsk olivenolie
|
2 røde peberfrugter
|
2 spsk tomatpuré
|
2 fed hvidløg
|
1 bdt hakket persille
|
salt, peber
|
Fremgangsmåde:
Kom det hakkede kød i en gryde med bouillon, laurbærblad, oregano og timian. Lad det småkoge i 20 minutter. Svits løgene i olien og tilsæt de strimlede peberfrugter, tomatpuré og knuste hvidløg. Lad det simre i 10-15 minutter.
Kom det i kødet og tilsæt hakket persille, salt og peber. Smag til og server med kartoffelmos eller pasta og evt. tomatsalat.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved