en opskrift fra www.rogilds.dk
Kylling er altid et godt bud, og her er en ret, du kan lave i forvejen, hvis du inviterer gæster.
Ingredienser:
1 stor kylling
|
2 løg
|
1 spsk smør
|
1 spsk olie
|
2 gulerødder
|
200 g bacon
|
1 spsk mel
|
50 ml tomatpuré
|
200 ml hvidvin
|
200 ml bouillon
|
2 fed hvidløg
|
salt, peber
|
timian
|
250 g champignoner
|
1 bdt persille
|
Fremgangsmåde:
Gør kyllingen i stand og del den i 8 stykker. Svits hakkede løg, gulerodsskiver og bacomterninger 6 -8 minutter i smør og olie. Tag dem op og brun kyllingestykkerne på alle sider. Drys mel på, vend godt rundt på grydens indhold og læg løg, gulerødder og bacon ved igen
Smag til med krydderierne og tilsæt tomatpuré, hvidvin og bouillon. Koges svagt under låg, indtil kødet er mørt. Champignoner tilsættes 5 minutter før retten er færdig. Drys med hakket persille. Er lækkert med f.eks. ris eller kartoffelmos.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved