Broccoli og Skinke Gryderet

en opskrift fra www.rogilds.dk

Her er den helt rigtige ret til en travl hverdag. Derudover er den kaloriefattig og velsmagende. Sevér ris til.

Ingredienser:

300 g skinkestrimler
15 g smør eller olie
1 rødløg
250 g broccoli
300 ml hønsebouillon (vand & terning)
1 tsk paprika
200 ml fløde (13%) eller mælk
100 g champignoner
50 g smør
maizena til jævning
salt, peber

Fremgangsmåde:

Kødet svitses i smør eller olie. Løget skæres i både og svitses med. Broccolien deles i buketter og får et opkog i en gryde. Kød, broccoli og løget kommes i et ovnfast fad. Rens champignoner og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne deri. Drys melet over og spæd med fløden og bouillonen. Lad stuvningen koge et par minutter og smag til med paprika, salt og peber.

Hæld stuvningen over skinken og broccolien og sæt det i ovnen i ca 35 minutter ved 200 grader. Serveres med flutes.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved