en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er den helt rigtige ret til en travl hverdag. Derudover er den kaloriefattig og velsmagende. Sevér ris til.
Ingredienser:
300 g skinkestrimler
|
15 g smør eller olie
|
1 rødløg
|
250 g broccoli
|
300 ml hønsebouillon (vand & terning)
|
1 tsk paprika
|
200 ml fløde (13%) eller mælk
|
100 g champignoner
|
50 g smør
|
maizena til jævning
|
salt, peber
|
Fremgangsmåde:
Kødet svitses i smør eller olie. Løget skæres i både og svitses med. Broccolien deles i buketter og får et opkog i en gryde. Kød, broccoli og løget kommes i et ovnfast fad. Rens champignoner og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne deri. Drys melet over og spæd med fløden og bouillonen. Lad stuvningen koge et par minutter og smag til med paprika, salt og peber.
Hæld stuvningen over skinken og broccolien og sæt det i ovnen i ca 35 minutter ved 200 grader. Serveres med flutes.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved