en opskrift fra www.rogilds.dk
Denne frikadelle, lavet som en stor frikadelle på en pande, er fyldt med mange grønsager og smager dejligt med brasede kartofler til.
Ingredienser:
400 g hakket svine- og oksekød
|
1 løg
|
1 grøn peberfrugt
|
1 ds majs (225g)
|
1 bdt persille
|
50 ml rasp
|
1 æg
|
150 ml mælk eller vand
|
salt, peber
|
Fremgangsmåde:
Rens peberfrugten og skær den i små tern. Pil og hak løget og skyl og hak persillen. Hæld lagen fra majsen. Ælt det hakkede kød med rasp og æg. Tilsæt mælken/vandet lidt ad gangen. Bland grønsagerne i farsen og tilsæt salt og peber. Lad olien blive varm på en pande, fordel farsen herpå. Lad pandefrikadellen stege 8 -10 minutter på hver side (vend den på et grydelåg). Drys lidt hakket persille på den færdige frikadelle.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved