en opskrift fra www.rogilds.dk
Denne salat er især god til fiskefrikadeller med remoulade.
Ingredienser:
1 kg aspargeskartofler (eller andre små faste kartofler)
|
50 g smør
|
½ dl vand
|
1 dl eddike
|
2 spsk sukker
|
75 g løg
|
salt
|
peber
|
4 dl piskefløde eller fløde 13%
|
Fremgangsmåde:
Kartofler koges, pilles, afkøles og skæres i tynde skiver. Smør, vand, eddike, sukker, salt og peber bringes i kog. I denne lage koges løgene, skåret i tynde skiver i ca. 10 min. eller til de er klare. Kartoffelskiverne varmes igennem i gryden og tilsættes kogende piskefløde. Kartoffelsalaten er klar til servering.
Hvis denne fremgangsmåde følges, skiller saucen ikke. Serveres for eksempel til fiskefrikadeller med remoulade, frikadeller eller medisterpølse.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved