Varm Kartoffelsalat

en opskrift fra www.rogilds.dk

Denne salat er især god til fiskefrikadeller med remoulade.

Ingredienser:

1 kg aspargeskartofler (eller andre små faste kartofler)
50 g smør
½ dl vand
1 dl eddike
2 spsk sukker
75 g løg
salt
peber
4 dl piskefløde eller fløde 13%

Fremgangsmåde:

Kartofler koges, pilles, afkøles og skæres i tynde skiver. Smør, vand, eddike, sukker, salt og peber bringes i kog. I denne lage koges løgene, skåret i tynde skiver i ca. 10 min. eller til de er klare. Kartoffelskiverne varmes igennem i gryden og tilsættes kogende piskefløde. Kartoffelsalaten er klar til servering.

Hvis denne fremgangsmåde følges, skiller saucen ikke. Serveres for eksempel til fiskefrikadeller med remoulade, frikadeller eller medisterpølse.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved