en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er igen en ret med hakket kød. Det er nemt at lave og kan sagtens spises 2 dage i træk.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
|
200 ml mælk
|
500 g hakket oksekød
|
salt
|
1 ds hakkede tomater
|
2 skiver franskbrød
|
25 g smør
|
1 fed presset hvidløg
|
3 spsk hakket persille
|
½ spsk soyasauce
|
4 skiver bacon
|
Fremgangsmåde:
Kødet røres med rasp og mælk, salt og peber røres i. Læg farsen som 2 aflange brød ved siden af hinanden i et ovnfast fad. Tomaterne lægges imellem. Brødet blendes og røres med smør/olie, hvidløg og persille. Persillemassen fordeles over tomaterne. Pensl farsen med sojasauce og læg baconskiverne over farsen. Stilles i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. Serveres med kartofler og grøn salat.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved