Feriekylling

en opskrift fra www.rogilds.dk

Her er masser af mad til hele familien. Farsen er krydret med muskatnød, som giver hele retten en pikant smag.

Ingredienser:

1 stor kylling
250 g kalve/flæskefars
1 tsk muskatnød
1 tsk kartoffelmel
1 æg
1 revet løg
2 spsk vand
200 g champignoner
1 grøn peberfrugt
saft af en citron
75 g finthakket persille
200 ml rødvin
lidt piskefløde
salt, peber

Fremgangsmåde:

Farsen røres med salt og peber, muskatnød, kartoffelmel, æg, løg og vand. Haldelen af champignonerne snittes fint, og peberfrugten strimles. Champignoner, peberfrugt, citronsaft og persille blandes i farsen, der fyldes i kyllingen. Denne lukkes med kødnåle. Brun kyllingen i en gryde, drys med lidt salt og tilsaæt væde. Stege tid ca 1¼ time. De resterende champignoner skæres i skiver og ristes på en pande.

Kyllingen tages op og holdes varm. Skyen tilsættes rødvin og evt lidt piskefløde samt de ristede champignoner. Smages til med salt og peber. Serveres med nye kartofler, saucen samt letkogt blomkål og nye gulerødder.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved