en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er masser af mad til hele familien. Farsen er krydret med muskatnød, som giver hele retten en pikant smag.
Ingredienser:
1 stor kylling
|
250 g kalve/flæskefars
|
1 tsk muskatnød
|
1 tsk kartoffelmel
|
1 æg
|
1 revet løg
|
2 spsk vand
|
200 g champignoner
|
1 grøn peberfrugt
|
saft af en citron
|
75 g finthakket persille
|
200 ml rødvin
|
lidt piskefløde
|
salt, peber
|
Fremgangsmåde:
Farsen røres med salt og peber, muskatnød, kartoffelmel, æg, løg og vand. Haldelen af champignonerne snittes fint, og peberfrugten strimles. Champignoner, peberfrugt, citronsaft og persille blandes i farsen, der fyldes i kyllingen. Denne lukkes med kødnåle. Brun kyllingen i en gryde, drys med lidt salt og tilsaæt væde. Stege tid ca 1¼ time. De resterende champignoner skæres i skiver og ristes på en pande.
Kyllingen tages op og holdes varm. Skyen tilsættes rødvin og evt lidt piskefløde samt de ristede champignoner. Smages til med salt og peber. Serveres med nye kartofler, saucen samt letkogt blomkål og nye gulerødder.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved