Lammefrikadeller Med Fetaost

en opskrift fra www.rogilds.dk

Disse lammefrikadeller bliver lækre af fetaosten, gule-rødderne og gougetterne.

Ingredienser:

½ kg hakket lammekød
2 æg
3 fed fintsnittede hvidløg
200 g fetaost
2 hakkede rødløg
2 snittede gourgetter
persille
oregano
purløg
50 ml olie til stegning
frisk rosmarin

Fremgangsmåde:

Rør først kødet med salt, peber og æg. Vend derefter farsen med halvdelen af hvidløg, fetaost og de hakkede krydderurter. Varm lidt olie på en pande, og form farsen til små frikadeller i hånden eller med en spiseske.. Steg dem gyldne på alle sider, og krydr med salt og peber. Varm lidt olivenolie på en pande, og rist rødløg, resten af hvidløget, courgette og rosmarin 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.

Server frikadellerne sammen med små brasede kartofler.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved