en opskrift fra www.rogilds.dk
Skinkemignon med grønne bønner og timiansauce. I en skinkemignon er der ikke mere kød end til 2 personer. Det er fint og magert kød, der er let at tilberede.
Ingredienser:
400 g skinkemignon
|
olie til stegning
|
salt og peber
|
300 g grønne bønner
|
½ bdt. friskhakket timian
|
100 ml piskefløde
|
100 ml væde fra stegen
|
Maizena
|
400 g kartofler
|
Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges. Mignonen brunes på alle sider og krydres. Sættes i ovn og steger yderligere 25-30 ved 180°C sammen med 1-2 dl vand. Tages ud og trækker yderligere ca. 10 min. Bønnerne nippes (hvis friske) og koges i letsaltet vand ca. 3-4 min.
Væden sigtes fra stegen og koges op sammen med piskefløde og timian. Saucen koges igennem, jævnes og smages til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved