en opskrift fra www.rogilds.dk
Lever er righoldig på vitaminer og smager dejligt stegt sammen med kartoffelmos.
Ingredienser:
½ kg lever
|
10 skiver bacon
|
3 løg
|
75 g smør
|
60 g mel
|
salt, peber
|
200 ml vand
|
250 ml mælk
|
kulør
|
Fremgangsmåde:
Baconskiverne steges gyldenbrune på panden. Løgene skæres i skiver og steges i baconfedtet. Leveren skæres i tynde skiver og vendes i melet, tilsat krydderier. Steges på panden ca. 3 minutter på hver side. Leveren holdes varmt på et fad. Panden koges af med en blanding af vand og mælk. Saucen smages til med salt og peber. Kulør og jævning tilsættes.
Leveren anrettes med baconskiver og løg over. Serveres med kartoffelmos og evt syltede rødbeder.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved