en opskrift fra www.rogilds.dk
En lækker vegetarisk videreudviling af kolesterol bomben Eggs Benedictine, bare med lidt vitaminer i form af lidt sauteret spinat i stedet for ristet bacon.
Ingredienser:
1 spsk. smør
|
400 g baby spinat, eller frossen hele blade
|
salt og friskkværnet peber
|
friskrevet muskatnød
|
1 engelsk muffin, ristet
|
2 pocherede friske æg
|
300 ml hollandaise sauce
|
Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en kasserolle over mellemvarme. Tilsæt spinaten og læg låg på. Ryst kasserollen et par gange mens spinaten sauterer i 2-3 minutter. Hvis der anvendes frossen spinat tager det lidt længere tid så spinaten tør op først. Smag til med salt og friskkværnet peber, og riv lidt muskatnød over. Hold evnt. overskydene vædske fra.
Servering: Sæt en halv ristet engelsk muffin på hver tallerken. Læg en skefuld spinat på hver og placér et pocheret æg ovenpå. Øs en generøs portion hollandaise sauce over og servér med en peberkværn lige i nærheden.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved