en opskrift fra www.rogilds.dk
En god og sund vinterret
Ingredienser:
700 g svinehjerter
|
1 gulerod
|
1 løg
|
1 bdt. finthakket persille
|
100 ml piskefløde (1dl)
|
1 laurbærblad
|
6 hele peberkorn
|
1 spsk hvedemel
|
olie til stegning
|
400 g kartofler
|
100 ml mælk (1dl)
|
25 g smør
|
Fremgangsmåde:
Hjerterne deles og befries for urenheder. Skylles herefter godt og skæres i mindre strimler. Brunes godt af sammen med gulerødder. Der tilsættes persille, laurbærblad, peber, og ca. 5 dl vand. Kog ved svag varme og under låg i ca. 75 min.
Hjertestrimlerne tages fra suppen. Suppen blendes og sigtes herefter. Sættes atter over at koge sammen med piskefløden. Smages til med salt og peber. Til sidst vendes kødet atter i og det hele varmes igennem.
Serveres med hjemmelavet kartoffelmos og kogte broccoli.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved