Svinehjerter Med Persille

en opskrift fra www.rogilds.dk

En god og sund vinterret

Ingredienser:

700 g svinehjerter
1 gulerod
1 løg
1 bdt. finthakket persille
100 ml piskefløde (1dl)
1 laurbærblad
6 hele peberkorn
1 spsk hvedemel
olie til stegning
400 g kartofler
100 ml mælk (1dl)
25 g smør

Fremgangsmåde:

Hjerterne deles og befries for urenheder. Skylles herefter godt og skæres i mindre strimler. Brunes godt af sammen med gulerødder. Der tilsættes persille, laurbærblad, peber, og ca. 5 dl vand. Kog ved svag varme og under låg i ca. 75 min.

Hjertestrimlerne tages fra suppen. Suppen blendes og sigtes herefter. Sættes atter over at koge sammen med piskefløden. Smages til med salt og peber. Til sidst vendes kødet atter i og det hele varmes igennem.

Serveres med hjemmelavet kartoffelmos og kogte broccoli.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved