en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er der en dejlig og velsmagende gæstemiddag, hvor man bruger nakkefilet i steden for mørbrad.
Ingredienser:
500 g svinenakkefilet
|
1 bdt finthakket persille
|
salt og peber
|
olie til stegning
|
300 ml svinebouillon
|
Maizena til jævning
|
250 g broccoli i buketter
|
400 g kartofler
|
bomuldssnor
|
Fremgangsmåde:
Nakkefileten flækkes og fyldes med persille. Krydres og snøres sammen. Nakkefileten brunes af og lægges i ildfast sammen med bouillon. Steges i ovn ved 180°C i ca. 40 min. Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.
Saucen sigtes fra og jævnes med maizena. Spædes evt. yderligere med lidt vand. Broccoli koges al dente. Server det udskårne kød sammen med kartofler, sauce og broccoli.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved