en opskrift fra www.rogilds.dk
Bulgur er knuste hvedekorn. De smager fint både varme - som tilbehør - og kolde, marinerede som basis i en lækker salat.
Ingredienser:
2 dl bulgur
|
Marinade
|
½ dl olie
|
saft af ½ citron
|
1 fed hvidløg
|
1 spsk hakket basilikum
|
salt, peber
|
Fyld:
|
200 g rensede champignoner i skiver
|
1 stort hakket løg
|
1 rød peberfrugt i strimler
|
1 grøn peberfrugt i strimler
|
4 hårdkogte æg
|
Fremgangsmåde:
Kog bulguren efter anvisning på posen. Pisk marinaden sammen, smag den til og rør den i den varme bulgur med en gaffel. Afkøl bulguren, inden den blandes med grønsagerne og de halve hårdkogte æg. Server med et godt brød til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved