en opskrift fra www.rogilds.dk
Er man glad for fisk - og maden skal være nem at tilberede er dette en dejlig opskrift. Nem, velsmagende og æstetisk at se på.
Ingredienser:
350 g torskefilet uden ben
|
salt og peber
|
lidt smør til fadet
|
1 tsk fiskesennep
|
20 g smør
|
20 g hvedemel
|
100 ml vand
|
100 ml mælk
|
50 ml piskefløde
|
syltede rødbeder
|
hakket purløg
|
400 g kartoffel
|
Fremgangsmåde:
Torskefileten smøres med lidt fiskesennep. Krydres med salt og peber. Lægges i smurt ildfast fad sammen med 100 ml vand, dækkes med alufolie og bages i ovnen ved 150°C i ca. 20 minutter.
Lav en smørbolle og tilsæt væden fra den bagte torsk under omrøring. Mælk og piskefløden røres i og saucen smages til med salt, peber og fiskesennep. Er saucen blevet for tyk, kan der tilsættes lidt kartoffelvand.
Server med kogte kartofler, hakkede rødbeder og purløg. Du kan ogeså selv lave syltede rødbeder
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved