Andebryst med Akaciehonning

en opskrift fra www.rogilds.dk

Det er acaciehonningen, der gør hele forskellen i denne ret. Denne lækre ret tager lang tid at lave, men smagen er det hele værd.

Ingredienser:

2-3 berberiandebryster
500 g kartofler
4 spsk akaciehonning
2 store gulerødder
1 rodselleri
2 pastinak
2-300 ml hønsebouillon (2.3dl)
salt, peber
persille
maizena
friske krydderurter

Fremgangsmåde:

Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180°C. Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200°C. Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter. Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande, til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op, og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt maizena. Rodfrugterne serveres som tilbehør.

Andebryster serveres i tynde skiver med f.eks. røsti og rodfrugterne.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved