Kaperskrebinetter

en opskrift fra www.rogilds.dk

Denne ret laves af magert hakket svinekød. Fyldet i krebinetterne giver en fin smag, og grønsagerne er som prikken over i-ét.

Ingredienser:

500 g hakket svinekød
1 lille løg
1 spsk rasp
1½ spsk kapers
½ tsk salt
peber
1 spsk mel
15 g smør eller olie
1 (800g) kinakål
1 spsk olie
1 peberfrugt
250 g champignoner
1 spsk soya
salt,peber

Fremgangsmåde:

Pil løget og hak det fint. Rør kødet med løget, rasp, kapers, salt og peber. Form det til 4 krebinetter, ca 1½ cm tykke. Vend krebinetterne i mel lige inden stegningen. Brun dem 1 min. på hver side på panden i fedtstoffet. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 min. På hver side.

Skyl kålen og snit det i ca 2 cm brede strimler. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og og skær den i smalle strimler. Rens champignon og skær dem i kvarte. Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 min.ved god varme. Tilsæt peberfrugt, champignon, soya, salt og peber. Lad grønsagerne simre 4-5 min. uden låg. Serveres med ris

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved