Rejecocktail

en opskrift fra www.rogilds.dk

En god begyndelse på en fin middag eller et lækkert frokostbord med forskellige sildeanretninger. At det er en "så 70'er" forret er rigtigt nok. Men hvad så? Så er det et lækkert 70'er ikon...

Ingredienser:

100 g mayonæse
spsk. mango chutney
1 spsk finthakket persille
1 spsk finthakket karse
100 ml piskefløde
salt
200 g rejer
4 citronskiver
1 gl kaviar
lidt strimlet salat

Fremgangsmåde:

Rør mayonæsen sammen med mango chutney, persille og karse. Vend den stivpiskede fløde i og smag til med salt. Fordel rejerne i portionsglas på lidt strimlet salat. Hæld blandingen over og læg en citronskiver på hver anretning og pynt med en top kaviar og lidt dild.

Stil retten kold i 1 time og server med flutes.

Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved