Farsbrød med Feta

en opskrift fra www.rogilds.dk

Dette farsbrød er lækkert krydret og fyldigt. Det serveres med en god salat til og evt grove boller.

Ingredienser:

500 g hakket svine- og kalvekød
1 æg
4 spsk rasp
salt, peber

Ris:
100 ml løse ris (1dl)
150 ml vand (1½dl)
½ tsk salt

Fyld:
2 spsk hakket persille
1 fed hakket hvidløg
1 lille hakket løg
100 g fetaost
2 tomater
2 tomater
smør

Fremgangsmåde:

Kog risene efter anvisning på pakken. Rør det hakkede kød med æg ,rasp og krydderier til fars. Rør de kolde ris i.

Fyld:
Smuldr fetaosten og rør den sammen med de øvrige ingredienser til fyldet. I et smurt ovnfast fad lægges nu skiftevis fars, fyld og tomater i skiver. Begynd og slut med fars. Fordel smørklatter over og bag retten i ovnen ved 200 grader (390F) i ca 50 minutter.

Server en god tomatsalat og evt flutes til.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved