en opskrift fra www.rogilds.dk
Dette farsbrød er lækkert krydret og fyldigt. Det serveres med en god salat til og evt grove boller.
Ingredienser:
500 g hakket svine- og kalvekød
|
1 æg
|
4 spsk rasp
|
salt, peber
|
Ris:
|
100 ml løse ris (1dl)
|
150 ml vand (1½dl)
|
½ tsk salt
|
Fyld:
|
2 spsk hakket persille
|
1 fed hakket hvidløg
|
1 lille hakket løg
|
100 g fetaost
|
2 tomater
|
2 tomater
|
smør
|
Fremgangsmåde:
Kog risene efter anvisning på pakken. Rør det hakkede kød med æg ,rasp og krydderier til fars. Rør de kolde ris i.
Fyld:
Smuldr fetaosten og rør den sammen med de øvrige ingredienser til fyldet. I et smurt ovnfast fad lægges nu skiftevis fars, fyld og tomater i skiver. Begynd og slut med fars. Fordel smørklatter over og bag retten i ovnen ved 200 grader (390F) i ca 50 minutter.
Server en god tomatsalat og evt flutes til.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved