Fiskelasagne

en opskrift fra www.rogilds.dk

Fiskefars med eller uden laks. Spinat må helst ikke opvarmes igen, men hvis der bliver noget til rest, smager det dejligt dagen efter til frokost.

Ingredienser:

500 g fiskefars
1 pk lasagneplader, forkogte
250 g frossen spinat
2½ dl mælk
2 tsk. maizena
500 g gulerødder
1 dl yoghurt
50 g reven ost
salt & peber
timian
reven muskatnød

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødder og kog dem møre. Blend dem til mos og rør dem sammen med yoghurt, salt, peber og timian. Spinaten optøs og vandet sies fra. Spinaten hældes i en gryde sammen med mælken og maizena røres i, Det hele koges i 5 minutter. Tilsættes salt og peber og reven muskat.

Lasagneplade lægges lagvis med gulerodsmos, fiskefars og spinatstuvning. Drys ost på og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved