en opskrift fra www.rogilds.dk
Fiskefars med eller uden laks. Spinat må helst ikke opvarmes igen, men hvis der bliver noget til rest, smager det dejligt dagen efter til frokost.
Ingredienser:
500 g fiskefars
|
1 pk lasagneplader, forkogte
|
250 g frossen spinat
|
2½ dl mælk
|
2 tsk. maizena
|
500 g gulerødder
|
1 dl yoghurt
|
50 g reven ost
|
salt & peber
|
timian
|
reven muskatnød
|
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødder og kog dem møre. Blend dem til mos og rør dem sammen med yoghurt, salt, peber og timian. Spinaten optøs og vandet sies fra. Spinaten hældes i en gryde sammen med mælken og maizena røres i, Det hele koges i 5 minutter. Tilsættes salt og peber og reven muskat.
Lasagneplade lægges lagvis med gulerodsmos, fiskefars og spinatstuvning. Drys ost på og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved