en opskrift fra www.rogilds.dk
Gryderetter er meget velegnede til at fryse.Færdige retter har en holdbarhed på 3 måneder i fryseren. Jo federe maden er, jo mindre tid kan det holde sig.
Ingredienser:
½ kg svinesmåkød
|
2 spsk olie
|
3 mellemstore løg
|
200 ml bouillon (2dl)
|
salt
|
peber
|
paprika
|
100 ml tomatpure(1dl)
|
200 ml fløde (2dl)
|
200 g champignons
|
125 g cocktailpølser
|
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i tern, vendes i mel og brunes i olien.
Løg skæres i tern og svitses.Tilsæt salt, peber, paprika, bouillon og tomatpure, og det hele simrer i ca ½ time. Fløde, champignons og cocktailpølser kommes i retten, som smages til og jævnes med maizena.
Serveres med ris eller kartoffelmos.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved