Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Boller i Karry

Her er vores families opskrift på at lave denne klassiske danske ret. Vi har hver vores egne variationer, jeg putter dobbelt så meget karry i, og tilsætter masser af hvidløg, chili og muskatnød til kødbollefarsen.

En af de nye opskrifter:

Surdejs Crumpets

Det er altid ærgerligt at smide god mad ud, og det gælder for mit vedkommende også den resterende surdej når man lige har fodret den. Så her er en lækker opskrift på crumpets der er lavet af surdejsrester efter surdejen er blevet fodret.

Crumpets er en lækker engelsk morgenmads bolle der også er kendt som en "smørtyv".

En af de mest viste opskrifter:

Farseret Kalkun

Vi får næsten altid kalkun juleaften hjemme hos os. For at tilgodese de andre familietraditioner, laver jeg som regel også en flæskesteg, nogle gange en and, og lidt medisterpølse - bare for at være helt sikker på at ingen går sultne fra bordet. Og kalkunen! Den skal bare være så stor som overhovedet mulig, så kræet skal sparkes ind i ovnen. Vi er sjældent gammelsultne når julemaden kommer på bordet, så når julemiddagen er overstået, har vi som regel kun lige lavet en mindre Brystbiopsi. Men lækkert, det er det!

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.