Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Mulligatawnysuppe

En klassisk Sri Lankansk-Indisk suppe med en rig kødsmag og lækkert pikant krydret. Navnet skulle efter sigende betyde pebervand, men det er selvfølgelig op til kokken at bestemme hvor stærk den skal være. Det er vigtigt at smage på suppen tit mens den laves så man hele tiden kan justere citron-, cayenne- og karry- smagen som man finder det nødvendigt.

En af de nye opskrifter:

Rosin Kanel Brød

Her er et utroligt lækker sødligt og tilfredsstillende brød, meget velegnet til spændende morgenmad, eller som eftermiddagslækkeri. Rosinerne kan udskiftes med alle slags tørrede frugter, skåret i rosinstørrelse, og lidt nødder vil bestemt ikke skade det.

En af de mest viste opskrifter:

Kylling i Stegeso

En stegeso bliver bedre og bedre med alderen. Min er efterhånden 30 år gammel og har lavet et utal af lækre middage. Jeg har lovet en af mine trofaste læsere at sætte nogle retter på der bruger en stegeso. Så her er en nem klassiker der udnytter alt det stegesoen er god til.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.