Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Citronfromage

Citronfromage er en let, lækker og velsmagende dessert, der ikke er så svær at lave som de fleste tror. Det vigtigste ved denne opskrift er at røre godt rund inden husblasen stivner, ellers kommer der klumper i fromagen, og så er den ikke længere værd at spise.

En af de nye opskrifter:

Grøn Pebersauce

Her er opskriften på en lækker pebersauce med sødme, og syrlighed, og masser af smag af madagaskarpeber, uden at den bliver stærk. Den er fantastisk til steaks, kylling, koteletter, mørbrad eller oksesteg.

En af de mest viste opskrifter:

Skinkegryde

En dejlig vinterret med mørt skinkekød, cocktailpølser, champignon i en lækker flødesauce. Lækker gæstemad eller en opstrammer til familien når det er koldt og mørkt udenfor.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.