Velkommen til Verdens Lækreste Opskrifter. Arbejdet med denne opskriftssamling er først og fremmest lavet for min egen skyld, men det glæder mig utroligt meget at se hvor mange andre, der bruger sitet til at lave farverig og lækker mad. Personligt synes jeg, at det er pragtfuldt at have fundet et sted, hvor mine opskrifter og noter kan gemmes og aldrig bliver væk.

Prøv at besøge Verdens Lækreste Opskrifters Facebook side. Hvis du "Liker" (Synes godt om) siden vil du få de opdateringer jeg ligger ud. Se Verdens Lækreste Opskrifter på Facebook her.

Her er tre eksempler på hvad kogebogen har at byde på:

En af de lækre lige nu:

Chipotle Chili med Limecreme

En typisk chilli som man ville have lavet den først i 30’erne under deppresionen i USA. Den er baseret på relativt billigt kød, og strukket godt med endnu billigere bønner. Chilli er blevet populært igen og er i vore dage lidt af en herrerret. Denne opskrift endnu mere med dens indhold af stærk røget chilli (Chipotle), sorte bønner og en ordentlig sjat mørk Porter. Med den lækre creme med limesmag er denne opskrift en stærk, tilfredstillende og hjertevarmende klassiker.

En af de nye opskrifter:

Surdejs Crumpets

Det er altid ærgerligt at smide god mad ud, og det gælder for mit vedkommende også den resterende surdej når man lige har fodret den. Så her er en lækker opskrift på crumpets der er lavet af surdejsrester efter surdejen er blevet fodret.

Crumpets er en lækker engelsk morgenmads bolle der også er kendt som en "smørtyv".

En af de mest viste opskrifter:

Røget Kylling

Denne lækre kylling kræver at man har mulighed for at røge, enten med en røgovn eller en god grill. Kyllingen gnides ind med en lækker rub, og ryges langsomt i 5 timers tid, til man har en saftig og lækker kylling.

Må du få lige så meget glæde af Verdens Lækreste Opskrifter som jeg har.