Grønsagsfond

Udskriv opskrift

Grønsagsfond Denne lækre grønsagsboullion kan fuldt ud erstatte kyllingebouillon i alle retter, og den vil garanteret få et smil frem på enhver vegetars ansigt.

Ingredienser:

350 g hakket løg
200 g hakkede gulerødder
200 g hakkede bladselleri
½ bundt hakket persille, med stilke
8 kviste frisk timian
2 laurbærblade
1 spsk. hele sorte peberkorn
1½ l koldt vand

Fremgangsmåde:

Put løg, gulerødder, bladselleri, persille, timian, laurbærblade og peberkorn i en 6 liters gryde. Tilsæt koldt vand så det dækker grønsagerne med en 2-3 cm. Varm fonden op til den simre, og lad den stå i 45 muntter til en time. Skum for urenheder.

Si fonden i en stor skål og lad den afkøle. Dæk den til og lad den stå i køleskabet indtil den skal bruges. Den kan fryses, evnt. i isterningebakker, så fonden er nem at dosere direkte fra fryseren.

Denne opskrift er blevet vist 2.706 gange

     
     
Bagemaskine
Brød
Dessert
Drikke
Forret
Frokost
Hovedret
Ismaskine
Kage
Morgenmad
Pølser
Rotisserie
Salat
Smørrebrød
Suppe
Syltning
Tilbehør
Vegetar
Mest udskrevede
Kylling i Stegeso
Fars Leverpostej
Friskbagte Flutes
Vanilleis
Porre Kartoffel Suppe
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Grunddressing
Forloren Hare
Hønsesalat
Karrysild
Bøf Tatar
Hjemmelavet Medisterpøl
Mørbrad Stegt Som Vildt
Dyreragout
Frikadeller
Syltede Blommer
Syltede Asier
Gløggekstrakt
Tilmeld nyhedsbrev
Lækkert lige nu
Bagte Ricottaer
Bøf Bourguignon
Chipotle Kyllingesuppe
Citronkylling
Den perfekte Tomatsauce
Ellas Konfirmationslaks
Fars Burger
Mulligatawnysuppe
Pølse Frittata
Rød Karrysuppe
Nyeste opskrifter
Brugtmalts Banankage
Arizonapølse
Spansk Tortilla
Bagekartoffelsuppe
Sennep
Mexicansk Chorizo
Hvidløgspølse
Bratwurst
Ginger Ale
Spansk Ris
Mest viste
Kylling i Stegeso
Friskbagte Flutes
Fars Leverpostej
Vanilleis
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Porre Kartoffel Suppe
Kartoffelmos
Hønsesalat
Forloren Hare
Hjemmelavet Medisterpøl

On-line: 1

Verdens Lækreste Opskrifter
Copyright 2009-2014 Rogilds, all rights reserved