Syltede Rødbeder

Udskriv opskrift

Syltede Rødbeder Det er nemt at lave sine egne rødbeder, og de kan holde hele efteråret, glæde familien ved juletid, og hvis man er heldig er der stadig nogle tilbage når foråret starter. Kog altid rødbeder med lidt af toppen, så koger du ikke det røde farvestof ud.

Ingredienser:

1 kg rødbeder
½ l eddike
250 g sukker
1 kanelstang
5 hele allehånde
1 laurbærblad
1 spsk sennepsfrø
10 sorte peberkorn
1 peberrod

Fremgangsmåde:

Vask rødbederne og kog dem møre i vand, der dækker i 45 minutter. Skyl dem i koldt vand og gnid skrællen af, Skær dem i skiver på ca. 1 cm tykke. Hæld de øvrige ingredienser i en gryde og lad det koge. Læg rødbedeskiverne i lagen og giv dem et opkog.

Fordel dem i skoldede glas med lagen sammen med noget friskskrællet peberrod. Luk glassene tæt og lad rødbederne trække i mindst 5 dage. Hvis de syltede rødbeder skal holde i lang tid, skal der tilsættes konserveringsmiddel f.eks. Atamon.

Denne opskrift er blevet vist 12.162 gange

     
     
Bagemaskine
Brød
Dessert
Drikke
Forret
Frokost
Hovedret
Ismaskine
Kage
Morgenmad
Pølser
Påske
Rotisserie
Salat
Smørrebrød
Suppe
Syltning
Tilbehør
Vegetar
Mest udskrevede
Kylling i Stegeso
Fars Leverpostej
Friskbagte Flutes
Vanilleis
Porre Kartoffel Suppe
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Grunddressing
Forloren Hare
Hønsesalat
Karrysild
Bøf Tatar
Hjemmelavet Medisterpøl
Mørbrad Stegt Som Vildt
Dyreragout
Frikadeller
Syltede Blommer
Syltede Asier
Gløggekstrakt
Tilmeld nyhedsbrev
Lækkert lige nu
Bagte Ricottaer
Bøf Bourguignon
Chipotle Kyllingesuppe
Citronkylling
Den perfekte Tomatsauce
Ellas Konfirmationslaks
Fars Burger
Mulligatawnysuppe
Pølse Frittata
Rød Karrysuppe
Nyeste opskrifter
Brugtmalts Banankage
Arizonapølse
Spansk Tortilla
Bagekartoffelsuppe
Sennep
Mexicansk Chorizo
Hvidløgspølse
Bratwurst
Ginger Ale
Spansk Ris
Mest viste
Kylling i Stegeso
Friskbagte Flutes
Fars Leverpostej
Vanilleis
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Porre Kartoffel Suppe
Kartoffelmos
Hønsesalat
Forloren Hare
Hjemmelavet Medisterpøl

On-line: 3

Verdens Lækreste Opskrifter
Copyright 2009-2014 Rogilds, all rights reserved