Vanilleis

Udskriv opskrift

Vanilleis En flødeis med vanille. Man kan også tilsætte nødder, chokolade eller nougat.Serveres alene, eller overhældt med lækker chokoladesauce, eller prøv at lave en bananasplit.

Ingredienser:

4 stk. pasteuriserede æggeblommer
4 - 5 spsk flormelis eller hvidt sukker
½ stang vanille
½ liter piskefløde

Fremgangsmåde:

Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vanillekornene til en luftig æggesnaps – så hvid som muligt – helst med en el-pisker. Pisk fløden. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Hæld cremen i en kageform. Dæk med tættilsluttende alufolie eller låg. Sæt cremen i fryseren. Fryses på 2- 3 timer. Eller hæld massen i en ismaskine og følg fabrikantens instruktioner.

Skyld formen under kold vand. Løs isen langs kanten. Vend den ud på et fad. Skær den evt. i skiver. Serveres med friske eller frosne bær

Denne opskrift er blevet vist 58.088 gange

     
     
Bagemaskine
Brød
Dessert
Drikke
Forret
Frokost
Hovedret
Ismaskine
Kage
Morgenmad
Pølser
Påske
Rotisserie
Salat
Smørrebrød
Suppe
Syltning
Tilbehør
Vegetar
Mest udskrevede
Kylling i Stegeso
Fars Leverpostej
Friskbagte Flutes
Vanilleis
Porre Kartoffel Suppe
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Grunddressing
Forloren Hare
Hønsesalat
Karrysild
Bøf Tatar
Hjemmelavet Medisterpøl
Mørbrad Stegt Som Vildt
Dyreragout
Frikadeller
Syltede Blommer
Syltede Asier
Gløggekstrakt
Tilmeld nyhedsbrev
Lækkert lige nu
Bagte Ricottaer
Bøf Bourguignon
Chipotle Kyllingesuppe
Citronkylling
Den perfekte Tomatsauce
Ellas Konfirmationslaks
Fars Burger
Mulligatawnysuppe
Pølse Frittata
Rød Karrysuppe
Nyeste opskrifter
Brugtmalts Banankage
Arizonapølse
Spansk Tortilla
Bagekartoffelsuppe
Sennep
Mexicansk Chorizo
Hvidløgspølse
Bratwurst
Ginger Ale
Spansk Ris
Mest viste
Kylling i Stegeso
Friskbagte Flutes
Fars Leverpostej
Vanilleis
Kyllingespyd med Peanut
Hollandaise Sauce
Porre Kartoffel Suppe
Kartoffelmos
Hønsesalat
Forloren Hare
Hjemmelavet Medisterpøl

On-line: 16

Verdens Lækreste Opskrifter
Copyright 2009-2014 Rogilds, all rights reserved